dtc

Dealer Totaal Concept

Bij Dealer Totaal Concept kunt u terecht voor zowel particuliere als zakelijke financieringen, van nieuwe en gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens van alle merken.

Dealer Totaal Concept is al 22 jaar gespecialiseerd in deskundige advisering en het verstrekken van financieringen. Zo staan er de gediplomeerde adviseurs consumptief krediet tot uw beschikking voor de particuliere financieringen. Voor de zakelijke financieringen staan de financial lease adviseurs tot uw dienst. Alle financieringen worden met zorg, en met oog voor uw persoonlijke situatie, op maat geleverd. Dealer Totaal Concept biedt alle kredietvormen aan én de aantrekkelijkste verzekeringsvoorwaarden. De gediplomeerde verzekeringsadviseur kan u hier als geen ander over adviseren.

Met een dealernetwerk van meer dan 2.000 autobedrijven en een maandelijkse omzet van meer dan 4.000 krediet- en verzekeringsaanvragen, is Dealer Totaal Concept een ervaren en betrouwbare partij voor uw financieringen en verzekeringen.

Klantenservice

Is uw financiering nog naar wens? Wilt u misschien de maandelijkse betalingstermijn verhogen of verlagen? Of wilt u extra geld opnemen of juist een extra bedrag ineens inlossen? Kortom, heeft u vragen neemt u gerust contact met ons op. Wij bekijken dan wat uw mogelijkheden zijn en helpen u verder.

Wilt u bijvoorbeeld vervroegd inlossen, dan kan dat vaak boete vrij. Mochten er toch kosten aan zitten, dan kunnen wij voor u uitzoeken of dat zo is en hoe hoog deze kosten zijn.

Meldt het ons als uw persoonlijke omstandigheden zijn gewijzigd! Wijzigingen in uw persoonlijke situatie kunnen behoorlijke gevolgen hebben voor uw financiering. Had u bijvoorbeeld nog een tijdelijke aanstelling en heeft u nu een vast contract? Dan kunnen wij uw financiering opnieuw laten beoordelen en is er wellicht kans op een lagere rente.

Wat te doen bij een klacht over een door ons geleverde dienst of product?

U dient de klacht schriftelijk ter attentie van de directie van Dealer Totaal Concept. Wij nemen uw klacht in behandeling en informeren u over de afhandeling. Mocht u niet tevreden zijn over de geboden oplossing, dan kunt u contact opnemen met het KiFiD. Wij zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening.

Onze aansluitnummers: 300.004533 voor Financieringen 300.001295 voor Verzekeringen Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) is bedoeld om voor u, als consument, n loket te bieden voor de beslechting van (dreigende) conflicten met financiële dienstverleners en voor informatie over financiële zaken.

Vanzelfsprekend kunt u altijd naar de rechter gaan in geval van een conflict, maar de binnenkort binnen Kifid werkzame Ombudsman en Geschillencommissie kunnen u een alternatief bieden: in een relatief kort tijdsbestek (procederen kost vaak jaren) wordt in overleg met de betrokken financiële dienstverlener getracht een oplossing te vinden of wordt geoordeeld over de kwestie.

Kifid wordt gefinancierd door een gelijknamige stichting die is opgericht door de genoemde branche-organisaties. Deze hebben overigens geen enkele invloed op of bevoegdheid ten aanzien van de wijze waarop een zaak wordt behandeld. Bovendien is de onafhankelijkheid van de Ombudsman en de Geschillencommissie gewaarborgd door hun reglementen en de wijze van hun benoeming.

Mail ons!

  Dealer Totaal Concept

  Dealer Totaal Concept biedt u deskundige advisering en diensten op het gebied van consumptief krediet en verzekeringen.
  Tevens treden wij op als bemiddelaar voor het afsluiten van de financiële producten die wij u adviseren.Meer informatie over onze diensten is te vinden in onze dienstenwijzer.

  Bezoekadres
  Floridalaan 2
  3404 WV IJsselstein
  T 030 – 68 68 750
  E info@dealertotaalconcept.nl

  Postadres
  Postbus 112
  3400 AC IJsselstein

  Openingstijden
  Ma t/m do 09.00 – 17.30 uur
  Vr 09.00 – 17.00 uur
  Za 10.00 – 17.00 uur