dtc

Dealer Totaal Concept

Bij Dealer Totaal Concept kun je terecht voor zowel particuliere als zakelijke financieringen, van nieuwe en gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens van alle merken.

Dealer Totaal Concept is al 22 jaar gespecialiseerd in deskundige advisering en het verstrekken van financieringen. Zo staan er gediplomeerde adviseurs consumptief krediet tot je beschikking voor de particuliere financieringen. Voor de zakelijke financieringen staan de financial lease adviseurs tot je dienst. Alle financieringen worden met zorg en met oog voor jouw persoonlijke situatie, op maat geleverd. Dealer Totaal Concept biedt alle kredietvormen aan én de aantrekkelijkste verzekeringsvoorwaarden. De gediplomeerde verzekeringsadviseur kan je hier als geen ander over adviseren.

Met een dealernetwerk van meer dan 2.000 autobedrijven en een maandelijkse omzet van meer dan 4.000 krediet- en verzekeringsaanvragen, is Dealer Totaal Concept een ervaren en betrouwbare partij voor al jouw financieringen en verzekeringen.

Klantenservice

Is je financiering nog naar wens? Wil je misschien de maandelijkse betalingstermijn verhogen of verlagen? Of wil je extra geld opnemen of juist een extra bedrag ineens inlossen? Kortom, heb je vragen, neem gerust contact met ons op. Wij bekijken dan wat jouw mogelijkheden zijn en helpen je verder.

Wil je bijvoorbeeld vervroegd inlossen, dan kan dat vaak boete vrij. Mochten er toch kosten aan zitten, dan kunnen wij voor je uitzoeken of dat zo is en hoe hoog deze kosten zijn.

Meldt het ons als je persoonlijke omstandigheden zijn gewijzigd! Wijzigingen in je persoonlijke situatie kunnen behoorlijke gevolgen hebben voor jouw financiering. Had je bijvoorbeeld nog een tijdelijke aanstelling en heb je nu een vast contract? Dan kunnen wij jouw financiering opnieuw laten beoordelen en is er wellicht kans op een lagere rente.

Wat te doen bij een klacht over een door ons geleverde dienst of product?

Als je een klacht hebt, dien je deze schriftelijk in ter attentie van de directie van Dealer Totaal Concept. Je kunt dit richten aan de klachtencoördinator. We zullen je klacht zorgvuldig behandelen en je op de hoogte houden van de afhandeling. Mocht je niet tevreden zijn met de geboden oplossing, dan kun je contact opnemen met het KiFiD. Wij zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening.

Onze aansluitnummers zijn 300.004533 voor Financieringen en 300.001295 voor Verzekeringen. Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) is er speciaal voor jou als consument. Het biedt een loket voor de bemiddeling en oplossing van (dreigende) conflicten met financiële dienstverleners, en voor informatie over financiële zaken.

Natuurlijk heb je altijd de mogelijkheid om naar de rechter te stappen in geval van een conflict. Maar bij KiFiD kun je terecht bij de binnenkort actieve Ombudsman en Geschillencommissie. Zij kunnen je een alternatief bieden: binnen een relatief kort tijdsbestek (procedures kunnen vaak jaren duren) wordt er in overleg met de betrokken financiële dienstverlener geprobeerd een oplossing te vinden of wordt er een oordeel geveld over de kwestie.

KiFiD wordt gefinancierd door een gelijknamige stichting die is opgericht door de genoemde branche-organisaties. Het is belangrijk om te weten dat deze branche-organisaties geen invloed hebben op de manier waarop een zaak wordt behandeld en geen bevoegdheid hebben in die zin. De onafhankelijkheid van de Ombudsman en de Geschillencommissie is gewaarborgd door hun reglementen en de wijze waarop zij worden benoemd.

Heb je een klacht?
Stuur dan een e-mail naar klachten@dealertotaalconcept.nl of stuur een brief per post met een duidelijke omschrijving van je klacht naar:
Dealer Totaal Concept t.a.v. Klachtencoördinator Floridalaan 2, 3404 WV, IJsselstein

Mail ons!

  Dealer Totaal Concept

  Dealer Totaal Concept biedt jou deskundige advisering en diensten op het gebied van consumptief krediet en verzekeringen.
  Tevens treden wij op als bemiddelaar voor het afsluiten van de financiële producten die wij je adviseren. Meer informatie over onze diensten is te vinden in onze dienstenwijzer.

  Bezoekadres
  Floridalaan 2
  3404 WV IJsselstein
  T 030 – 68 68 750
  E info@dealertotaalconcept.nl

  Postadres
  Postbus 112
  3400 AC IJsselstein

  Openingstijden
  Ma t/m do 09.00 – 17.30 uur
  Vr 09.00 – 17.00 uur
  Za 10.00 – 17.00 uur