dtc-verzekeringen

Verzekeringen   /   Vervoer

Autoverzekering

Binnen het financiële pakket kan Dealer Totaal Concept je ook een autoverzekering aanbieden. Bij de auto van je dromen hoort natuurlijk niet alleen een gunstige financiering, maar ook een verzekering die past als een kostuum. Beste voorwaarden en zeer voordelige tarieven! Een aantal mogelijke opties:

  • 3 jaar nieuwwaarde dekking
  • 3 jaar aanschafwaarde dekking
  • Gratis vervangend vervoer
  • Geen eigen risico

Verzekering op maat

Een goede verzekering is veel meer dan zomaar een ‘all-risk verzekering’ of ‘beperkt casco’. Het is de optelsom van al je wensen. Je weet als geen ander hoe jouw auto gebruikt gaat worden, en door wie. Daarom weet jij alleen hoe jouw ideale verzekering er uit zou moeten zien. Waarschijnlijk heb je niets aan de verzekering waarvoor uw buurman gekozen heeft. Dealer Totaal Concept houdt als geen ander rekening met jouw individuele wensen en maakt een verzekering op maat. Bij Dealer Totaal Concept is de premie vaak nog lager dan bij een collectieve autoverzekering.

Binnen 5 minuten…

Je rijdt al binnen 5 minuten verzekerd met jouw nieuwe aanwinst naar buiten. Bel nu met onze medewerkers en je weet direct hoeveel voordeel deze beslissing jou kan opleveren! Ook kun je zelf een berekening maken op onze website.

Het extra voordeel geldt ook voor je 2e auto!

Bereken direct zelf uw premie

Interesse?

Stap 1
Inventarisatie van jouw wensen en mogelijkheden

Stap 2
Je ontvangt een advies op maat met een scherpe premie

Stap 3
Ga je akkoord, wordt de verzekering gelijk actief gemaakt

Of mail ons…