dtc-verzekeringen

Verzekeringen   /   Vervoer

Autoverzekering

Binnen het financiële pakket kan DTC u ook een autoverzekering aanbieden. Bij de auto van uw dromen hoort natuurlijk niet alleen een gunstige financiering, maar ook een verzekering die past als een kostuum.Beste voorwaarden en zeer voordelige tarieven! Een aantal mogelijke opties:

  • 3 jaar nieuwwaarde dekking
  • 3 jaar aanschafwaarde dekking
  • Gratis vervangend vervoer
  • Geen eigen risico

Verzekering op maat

Een goede verzekering is veel meer dan zomaar een ‘all-risk verzekering’ of ‘beperkt casco’. Het is de optelsom van al uw wensen. U weet als geen ander hoe uw auto gebruikt gaat worden, en door wie. Daarom weet u alleen hoe uw ideale verzekering er uit zou moeten zien. Waarschijnlijk hebt u niets aan de verzekering waarvoor uw buurman gekozen heeft. DTC houdt als geen ander rekening met uw individuele wensen en maakt een verzekering op maat. Bij DTC is de premie vaak nog lager dan bij een collectieve autoverzekering.

Binnen 5 minuten…

U rijdt al binnen 5 minuten verzekerd met uw nieuwe aanwinst naar buiten. Bel nu met onze medewerkers en u weet direct hoeveel voordeel deze beslissing u kan opleveren! Ook kunt u zelf een berekening maken op onze website.

Het extra voordeel geldt ook voor uw 2e auto!

Bereken direct zelf uw premie

Interesse?

Stap 1
Inventarisatie van uw wensen en mogelijkheden

Stap 2
U ontvangt een advies op maat met een scherpe premie

Stap 3
Gaat u akkoord, wordt de verzekering gelijk actief gemaakt

Of mail ons…